Juuso.jpgMUSIIKKITYÖT

Taustaa

Nuoruudestaan asti Jukka on soittanut monia soittimia ja toiminut useita vuosia myös päätoimisena ammattimuusikkona (urut, kitara). Nykyisin pääsoittimina ovat urut ja piano, mutta myös kitaran, basson ja rumpujen soitto onnistuu normaalin bändityöskentelyn ja perustekniikan rajoissa.

Toimiessaan yli kymmenen vuoden ajan kesäisin NMKY:n avioliittoleirien musiikin johtajana Jukka tottui sovittamaan musiikkia hyvin monenlaisille kokoonpanoille laulukuoroista puhaltimiin... ja useimmiten musiikki kirjoitettiin nuoteille levyiltä tai netistä itse kuuntelemalla, aina kulloisenkin tarpeen mukaan.

Näiltä ajoilta on peräisin Jukan tarkka kyky kirjoittaa nuotteja muistiin kuulonvaraisesti, kuuntelemalla asiakkaan äänitettä.

Jukka käyttää Sibelius -nuotinnusohjelmaa.

           Notation2.png

Tarvitsetko nuotteja?

Äläpä suotta stressaa tai kaivele lyijykynää laatikosta – Jukka tekee lähettämästäsi äänitteestä valmiin, painotasoisen nuotin PDF-tiedostoksi. Halutessasi saat myös MusicXML- tai MIDI-tiedoston, mikäli aikomuksena on liittää musiikki edelleen asiakkaan omiin tietokoneohjelmiin.

Selkeä hinnoittelu

Yksinkertainen laulunuotti (sävelmä, sanat ja soinnut, enintään kolme sivua) maksaa asiakkaalle 50 euroa. Tätä laajemmat työt (pitkät teokset tai isot sovitukset) maksavat asiakkaalle 90 euroa.

PALJOUSALENNUS

Jos asiakas tilaa samassa tilauksessa 

KYMMENEN

nuotinnusta kerralla, hän saa paljousalennuksen.

Tällainen kymmenen nuotin paketti kaikkine liitetiedostoineen maksaa yhteensä 300 euroa.